Skip to main content
 Lataa PDF

Esittelyssä Scrocchiarella®-tuoteperhettä täydentävät uutuudet: pyree- ja tomaattisäilykkeet, IQF-pakastettu mozzarellajuusto sekä esipaistettu pyöreä artesaanipizzapohja.

Monikäyttöiset säilykkeet soveltuvat muun muassa pizzaan, pastaan, risottoon, levitteeksi, lisukkeeksi ja antipastoihin. Säilykevalikoima sisältää seuraavat tuotteet: Artisokkapyree, Parsapyree, Salsa piccante ja Semikuivattu rustiikkinen tomaatti. Maista ja ihastu!

Odotettu uutuus: italialainen vähälaktoosinen IQF-pakastettu Mozzarella Julienne. Sopii hyvin pizzan päälle, koska se säilyttää kauniin valkoisen värin eikä vetisty. Mozzarellasuikaleen tikkumuoto lisää elastisuutta ja nopeuttaa sulamista. Tuote ei kuitenkaan vaadi sulatusta ennen käyttöä, vaan pussista saa helposti tarvitsemansa määrän myös jäisenä.

Uutuutena myös pienempi koko pyöreästä Scrocchiarella-pizzapohjasta (⌀ 25 cm, 230 g). Scrocchiarella on hapantaikinajuureen leivottu artesaanileipä, joka on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Esipaistettua Scrocchiarella-pizzapohjaa käyttämällä valmistat vaivatta tasalaatuisia premium-tason pizzoja.

Tuotteiden käyttöä helpottamaan on tehty reseptivihko, josta löydät parhaimmat vinkit uusien säilykkeiden ja eri pohjavaihtoehtojen käyttöön.