Materiaalit

Etsitkö makeaa leivonnaista, joka näyttää houkuttelevalta ja maistuu hyvälle – myös vegaaneille? Klikkaa oheiseen koosteeseen, jossa on neljä kakkuleipomomme vegaanista makeaa tuotetta niin vitriiniin, kahvituksiin kuin jälkiruokiin.

Rollfoodsin tämän koosteen sämpylöillä onnistut palvelemaan sekä gluteenittomia että vegaanisia asiakkaitasi.
Huomaa, että oikeilla raaka-ainevalinnoilla ja valmistusmenetelmillä lopputuote
voi olla sekä gluteeniton että vegaaninen.
Tiesitkö, että Tunturirieska ruisjuuri on erinomainen raaka-aine ravitseville välipaloille, jotka maistuvat niin junioreille kuin senioreillekin?

Uusi wraptähti on syntynyt! Klikkaa tästä esitteeseen ja tutustu Tunturirieska ruisjuuren upeisiin ominaisuuksiin ja reseptivinkkeihin.

Polarbrödin rieskaperheeseen kuuluu monta erilaista rieskaa, kuten Tunturirieska ruisjuuri ja Tunturirieska puolikuu sekä kolmioleipiinkin vaihtelua tuova Rieskaneliö. Kokosimme esitteeseen näistä upeita reseptejä toteutettavaksi edustustarjoiluun, vitriiniin, lounasleipiin ja vaikka mihin!
Klikkaa tästä esitteeseen.

Vapauta aikasi huikeiden kakkujen loihtimiseen. Rollfoodsin kakku- ja vetopohjien leivonnassa käytetään vain neljää raaka-aineetta: suomalaisia kanamunia, sokeria, vehnäjauhoja ja leivinjauhetta. Siis ihan samat ainekset kuin itse leipoessa!
Lue lisää…