Skip to main content
 Lataa PDF

Alla vinkkimme juhlakauden tarjontaan, laadukkaat suklaakakut ja -leivokset, myös kaikille maistuvat gluteenittomat ja vegaaniset vaihtoehdot.

Täyteläisen suklaiset Barista-kakut vitriiniin ja jälkiruoka-annoksiin:

  • Suklaa-vadelmakakussa yhdistyvät perinteisen herkuttelun makupari tumma suklaa ja raikas vadelma. Kahvimakupariksi sopii täyteläinen cappuccino.
  • Suklaakakku Salted Caramel on yhdistelmä suolaista ja makeaa. Suklaa on pääroolissa ja salted caramel mousse vie kielen mennessään. Kakun kaveriksi sopii kauden erikoiskahvijuomat, kuten piparkakkulatte.

Muista myös gluteenittomat ja laktoosittomat leivoksemme:

  • Gluteeniton Vadelmabrownie on suklaisen täyteläinen leivos, joka on helppo leikata pienempiin paloihin, mikä tekee siitä loistavan tarjottavan jälkiruoka-annoksiin, kokouksiin ja buffet-pöytään.
  • Gluteeniton Suklaaleivos pitää sisällään herkullista suklaamoussea. Tämän klassisen leivoksen saa puolitettua siististi ja tuunattua erilaisten koristeluiden avulla.
  • Gluteeniton Omenapiirakka – valmista kauden suosikkileivos käyttämällä koristelussa gluteenittomia piparkakkuja, piparkakkurahkamoussea ja glögissä marinoituja omenalohkoja.

Vegaaniset kakut, joiden valmistuksessa ei ole käytetty kananmunaa tai maitoa:

  • Vegaanisessa Mansikka-suklaaleivoksessa yhdistyvät tumma suklaa, kuohkea mousse ja mansikka. Leivoksesta saat näyttävän jälkiruoan asettamalla puolikkaan palan lasiin ja käyttämällä koristelussa piparkakkua ja kinuskikastiketta.
  • Raspberry Cake Cheezy on vegaaninen vaihtoehto perinteiselle juustokakulle. Kakku on näyttävä sellaisenaan, mutta viimeistelyssä voit käyttää muun muassa kuivattuja vadelmia tai kaneli-kirsikkahilloketta.

Kerromme mielellämme lisää ja autamme ideoinnissa.

Katso tästä vinkit kauden herkullisiin jälkiruoka-annoksiin.

Maukasta pikkujoulun aikaa toivottaen,

Hannele, Juha, Matti, Niko, Noora, Paulo, Sami, Sari ja Satu