Alleri-kalkkunapihvi

Kypsä kalkkunajauhelihapihvi.  Tuote on kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston Erityisruokavalioiden kehittämishankkeen kanssa – helpottamaan erilaisista allergioista kärsivien turvallista ruokailua ammattikeittiöissä.
Kalkkunajauhelihapihvi on, kuten muutkin Allerit, gluteeniton, viljaton, maidoton, laktoositon, soijaton ja kananmunaton, eikä se sisällä mausteita. Raaka-aineet ovat kotimaisia ja tuote täyttää Sydänmerkki-kriteerit.

 

Myyntierä:
75 * 53 g = 4 kg

Tilausnumerot

RF:3186
Kespro:20150185
Wihuri:110015
Heinon tukku:110015
Meira Nova:101826
EAN/me:6416661031866

Ainekset:
Kalkkunanliha (Suomi) (71,1%), peruna, perunatärkkelys, jodioimaton suola.

Soveltuu ruokavalioihin:
Gluteeniton, vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, mausteeton, pähkinätön, ei sisällä sianlihaa tai sianlihavalmisteita, täyttää Sydänmerkki-kriteerit.

Valmistus:
Kuumenna jäiset tai sulaneet pihvit: - uunissa (180°C) n. 20 min. tuotteiden määrästä riippuen - pannulla tai tasolla rasvassa n. 6-8 min. tuotetta käännellen

Valmistusmaa: Suomi

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnä-x-
Gluteeni-x-
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmuna-x-
Maapähkinä-x-
Soija-x-
Maito-x-
Laktoosi-x-
Pähkinä ja manteli-x-
Selleri-x-
Seesami-x-
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa487 kJ/116 kcal
Rasvaa3,3 g
– josta tyydyttynyttä1,0 g
Hiilihydraattia7,6 g
– josta sokeria0,2 g
Proteiinia13,8 g
Suolaa1,0 g
Laktoosia 0 g