Skip to main content

Sinulle ruoka-alan ammattilainen

Materiaalit

Klikkaa kuvasta uuteen Scrocchiarella-reseptivihkoon ja säilykkeiden käyttövinkkeihin.

Klikkaa kuvasta vuoden 2023 tuotekuvastoon.

Klikkaa kuvasta Rollfoodsin gluteenittomien leipomotuotteiden esitteeseen.

Rollfoodsin sämpylöillä onnistut palvelemaan sekä gluteenittomia että vegaanisia asiakkaitasi. Klikkaa kuvaa ja poimi vinkit.

Polar crepes, voila!
Klikkaa kuvasta ravintorikkaisiin välipalavinkkeihin.

Uusi wraptähti on syntynyt! Klikkaa kuvasta esitteeseen ja tutustu Tunturirieskan upeisiin ominaisuuksiin ja reseptivinkkeihin.

Kokosimme esitteeseen reseptejä toteutettavaksi edustustarjoiluun, vitriiniin, lounasleipiin ja vaikka mihin! Klikkaa kuvasta esitteeseen.

Rollfoodsin kakku- ja vetopohjien leivonnassa käytetään vain neljää raaka-aineetta: suomalaisia kanamunia, sokeria, vehnäjauhoja ja leivinjauhetta. Siis ihan samat ainekset kuin itse leipoessa! Klikkaa kuvasta ja lue lisää.

Järjestä Frikadelli-festarit! Klikkaa kuvasta reseptivihkoon.

Klikkaa kuvasta taulukkoon, jossa kerrotaan lihatuotteidemme alkuperä- ja valmistusmaat. Päivitetty 2/2024.

Tutustu tästä Oiva-raporttiimme.
Tarkastus suoritettu 22.5.2023.