Materiaalit

Tiesitkö, että Tunturirieska ruisjuuri on erinomainen raaka-aine ravitseville välipaloille, jotka maistuvat niin junioreille kuin senioreillekin?

Uusi wraptähti on syntynyt! Klikkaa tästä esitteeseen ja tutustu Tunturirieska ruisjuuren upeisiin ominaisuuksiin ja reseptivinkkeihin.

Polarbrödin rieskaperheeseen kuuluu monta erilaista rieskaa, mm. Juhlarieska pyöreä, josta syntyy näyttäviä voileipäkakkuja, Tunturirieska ruisjuuri ja Tunturirieska puolikuu sekä kolmioleipiinkin vaihtelua tuova Rieskaneliö. Kokosimme esitteeseen näistä upeita reseptejä toteutettavaksi edustustarjoiluun, vitriiniin, lounasleipiin ja vaikka mihin!

Klikkaa tästä esitteeseen.

Tutustu tästä koko Polarbröd-valikoimaamme ja tarkemmin uutuussämpylöihin; kaksi maukasta siemensämpylää ja yksi luomusämpylä. Kokeile vaihteeksi hampurilaisiin rouheampia ja ravintorikkaampia siemensämpylöitä. Julisteessa reseptejä.

Klikkaa tästä julisteeseen.

Järjestä Frikadelli-festarit! Rollfoodsin monipuolisella frikadellivalikoimalla laadit viikon kestävän makumatkan maailmalle. Tutustu reseptivinkkeihin täältä.

Tutustu valikoimaan täällä.

Klikkaa kuvasta taulukkoon, jossa kerrotaan lihatuotteidemme alkuperä- ja valmistusmaa.