Materiaalit

Tiesitkö, että Tunturirieska ruisjuuri on erinomainen raaka-aine ravitseville välipaloille, jotka maistuvat niin junioreille kuin senioreillekin?

Uusi wraptähti on syntynyt! Klikkaa tästä esitteeseen ja tutustu Tunturirieska ruisjuuren upeisiin ominaisuuksiin ja reseptivinkkeihin.

Polarbrödin rieskaperheeseen kuuluu monta erilaista rieskaa, mm. Juhlarieska pyöreä, josta syntyy näyttäviä voileipäkakkuja, Tunturirieska ruisjuuri ja Tunturirieska puolikuu sekä kolmioleipiinkin vaihtelua tuova Rieskaneliö. Kokosimme esitteeseen näistä upeita reseptejä toteutettavaksi edustustarjoiluun, vitriiniin, lounasleipiin ja vaikka mihin!

Klikkaa tästä esitteeseen.

Vapauta aikasi huikeiden kakkujen loihtimiseen. Rollfoodsin kakku- ja vetopohjien leivonnassa käytetään vain neljää raaka-aineetta: suomalaisia kanamunia, sokeria, vehnäjauhoja ja leivinjauhetta. Siis ihan samat ainekset kuin itse leipoessa!

Lue lisää…

Järjestä Frikadelli-festarit! Rollfoodsin monipuolisella frikadellivalikoimalla laadit viikon kestävän makumatkan maailmalle. Tutustu reseptivinkkeihin täältä.

Tutustu valikoimaan täällä.

Klikkaa kuvasta taulukkoon, jossa kerrotaan lihatuotteidemme alkuperä- ja valmistusmaa.