Materiaalit

Järjestä Frikadelli-festarit! Rollfoodsin monipuolisella frikadellivalikoimalla laadit viikon kestävän makumatkan maailmalle. Tutustu reseptivinkkeihin täältä.

Tutustu valikoimaan täällä.

Erityisille asiakkaillesi. UUTUUSESITE! Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen lähdemme 19:llä uutuudella, joista peräti 15 on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Kaikki nämä 15 tuotetta on kehitetty erityisruokavalioihin, ne ovat mm. luontaisesti gluteenittomia.

Klikkaa tästä esitteeseen. Tai tilaa painettu esite täältä.

UUTUUS! Polarbröd-valikoimajuliste! Tutustu tästä koko Polarbröd-valikoimaamme ja tarkemmin uutuussämpylöihin; kaksi maukasta siemensämpylää ja yksi luomusämpylä. Kokeile vaihteeksi hampurilaisiin rouheampia ja ravintorikkaampia siemensämpylöitä. Julisteessa reseptejä.

Klikkaa tästä julisteeseen tai tilaa painettu esite täältä.

UUTUUSESITE! Polarbrödin rieskaperheessä on jo yhdeksän erilaista rieskaa. Syksyn uutuuksia ovat Juhlarieska pyöreä, josta syntyy näyttäviä voileipäkakkuja, Tunturirieska luomu, Tunturirieska ruisjuuri ja Tunturirieska puolikuu sekä kolmioleipiinkin vaihtelua tuova Rieskaneliö. Kokosimme uutuusesitteeseen näistä upeita reseptejä toteutettavaksi edustustarjoiluun, vitriiniin, lounasleipiin ja vaikka mihin!

Klikkaa tästä esitteeseen. Tai tilaa painettu esite täältä.

Handmade with love!

Tulosta tästä vitriiniin nimilaput ja ständiin A4. Klikkaa kuvakkeita.

Suklaafestarit!

Järjestä onnistuneet Suklaafestarit. Tulosta tästä juliste seinälle ja tästä nimilaput vitriiniin.

Tulosta Suklaafestarit-juliste
Tulosta Suklaafestareiden nimilaput vitriiniin.

Mansikkafestarit!

Julisteessa on kaikki Rollfoodsin herkulliset mansikkaleivonnaiset, joilla syntyy onnistuneet mansikkafestarit. Tulosta tästä myös nimilaput vitriiniin:

Tulosta Mansikkafestari-juliste
Tulosta Mansikkafestarit-nimilaput

Rollfoodsin luomutuotteet

Klikkaa kuvasta taulukkoon, jossa kerrotaan lihatuotteidemme alkuperä- ja valmistusmaa.