Materiaalit

Tiesitkö, että Tunturirieskasta valmistuu myös lasagne skandinaaviseen tyylin? Tämä luomulasagne on kehitetty yhteistyössä koulumaailman kanssa. Tunturirieska luomu leivotaan omalla tuulivoimalla, kuten kaikki Polarbrödin leivät. Skandinaavista leipomoperinnettä, makumaailmaa ja luontoa kunnioittaen.

Uusi wraptähti on syntynyt! Klikkaa tästä esitteeseen ja tutustu Tunturirieska ruisjuuren upeisiin ominaisuuksiin ja reseptivinkkeihin.

UUTUUSESITE! Polarbrödin rieskaperheessä on jo yhdeksän erilaista rieskaa. Syksyn uutuuksia ovat Juhlarieska pyöreä, josta syntyy näyttäviä voileipäkakkuja, Tunturirieska luomu, Tunturirieska ruisjuuri ja Tunturirieska puolikuu sekä kolmioleipiinkin vaihtelua tuova Rieskaneliö. Kokosimme uutuusesitteeseen näistä upeita reseptejä toteutettavaksi edustustarjoiluun, vitriiniin, lounasleipiin ja vaikka mihin!

Klikkaa tästä esitteeseen. Tai tilaa painettu esite täältä.

UUTUUS! Polarbröd-valikoimajuliste! Tutustu tästä koko Polarbröd-valikoimaamme ja tarkemmin uutuussämpylöihin; kaksi maukasta siemensämpylää ja yksi luomusämpylä. Kokeile vaihteeksi hampurilaisiin rouheampia ja ravintorikkaampia siemensämpylöitä. Julisteessa reseptejä.

Klikkaa tästä julisteeseen tai tilaa painettu esite täältä.

Mansikkafestarit!

Julisteessa on kaikki Rollfoodsin herkulliset mansikkaleivonnaiset, joilla syntyy onnistuneet mansikkafestarit. Tulosta tästä myös nimilaput vitriiniin:

Tulosta Mansikkafestarit-nimilaput

Järjestä Frikadelli-festarit! Rollfoodsin monipuolisella frikadellivalikoimalla laadit viikon kestävän makumatkan maailmalle. Tutustu reseptivinkkeihin täältä.

Tutustu valikoimaan täällä.

Klikkaa kuvasta taulukkoon, jossa kerrotaan lihatuotteidemme alkuperä- ja valmistusmaa.

Rollfoodsin luomutuotteet