Vadelmaraita-juustokakku 12 x n. 121 g

Myyntierä: 6 x 1450 g = 8,7 kg

Vadelmaraita-juustokakku on herkullisella vadelmakastikkeella raidoitettu, täyteläinen paistettu juustokakku. Herkullinen kakku on valmiiksi leikattu 12 x 120 g paloihin. Juustokakun juusto on aitoa tuorejuustoa.

Hiivaton

Tuotetunnus (SKU): 8103325 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 8103325
Kespro: 21424228
Wihuri: 04004311133255
Valio Aimo: 139568
Meira Nova: 1074707
Patu: 116304
EAN/me: 4004311033258
EAN/yks: 4004311133255
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1259 kJ/ 302 kcal
Rasvaa 18.1 g
– josta tyydyttynyttä 9.6 g
Hiilihydraattia 29.9 g
– josta sokeria 22.6 g
Proteiinia 4.5 g
Kuitua 0.6 g
Suolaa 0.43 g
Laktoosia 2.65 g
Ainekset:

Ekstra-täysrasvainen TUOREJUUSTO (32%), sokeri, TÄYSMAITO, kokonainenKANANMUNA, vadelmat (7%), VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, palmurasva, muunnetut tärkkelykset,glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe (MAITO), LAKTOOSI, VEHNÄTÄRKKELYS, perunatärkkelys,vadelmamehutiiviste, rasvaton MAITOJAUHE, ruokasuola, dekstroosi, nostatusaineet (E450,E500), hyytelöimisaine (E440), happo (E330), kosteudensäilyttäjä (E420), glukoosisiirappi, stabilointiaine(E516), värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste, hibiscus uute ), emulgointiaineet (E471, E322),luontaiset aromit, MAITOPROTEIINI, happamuudensäätöaineet (E331, E332, E300), sakeuttamisaine(E401). Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!

Valmistus:
Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa (6–7 °C) 12-15 h, huoneenlämmössä n. 7 h.Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä 2 vrk.

Valmistusmaa: Saksa

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X