Blueberry Cheesecake 14 x 136 g

Myyntierä: 4 kpl x 1,9 kg = 7,6 kg

Blueberry Cheesecake -kakussa on rapea ja hieman suolainen keksi-muropohja, jonka päällä on kermaisen täyteläinen mascarpone-tuorejuustotäyte (64 %). Päällimmäisenä on herkullista mustikkatäytettä ja mehukkaita pensasmustikoita kirkkaan kakkukiilteen alla. Juustotäyte valmistetaan aidosta tuorejuustosta. Kakku on valmiiksi leikattu 14, noin 136 gramman palaan.

Hiivaton

Tuotetunnus (SKU): 8108523 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Koodit:

RF: 8108523
Kespro:
Wihuri:
Valio Aimo:
Meira Nova:
Patu:
EAN/me:
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1319 kJ/ 316 kcal
Rasvaa 19.8 g
– josta tyydyttynyttä 12.5 g
Hiilihydraattia 30.1 g
– josta sokeria 21.8 g
Proteiinia 4 g
Kuitua 0.8 g
Suolaa 0.55 g
Laktoosia 1.81 g
Ainekset:

Täysrasvainen TUOREJUUSTO (28 %), sokeri, KERMA, MASCARPONEJUUSTO (9%), kokonainen KANANMUNA, pensasmustikat (6 %), VEHNÄJAUHO, mustikat (4 %), muunnetut tärkkelykset, palmurasva, glukoosisiirappi, VEHNÄTÄRKKELYS, ruokasuola, perunatärkkelys, rapsiöljy, luontaiset aromit, nostatusaineet (E450, E500), makea herajauhe (MAITO), hyytelöimisaine (E440), happo (E330), emulgointiaine (E471), kosteudensäilyttäjä (E420), happamuudensäätöaineet (E509, E331, E332, E300), dekstroosi. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!

Valmistus:
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6–7°C) noin 10-12 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21–22°C) noin 6-8 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6–7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa! Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen!

Valmistusmaa: Saksa

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X