Runsaskuituinen Ciabatta-sämpylä 40 g

Myyntierä: 40 x 40 g= 1,6 kg yksittäispakattu

Ciabatta sämpylä (40 g) on juureen leivottu rukiin ja kauran maustama, kypsä, pieni sämpylä. Suomessa leivottu ciabatta on yksittäispakattu ja sopii hyvin vaikkapa take-away-salaatin kaveriksi tai kotipalveluaterialle. Ciabatta sämpylä on runsaskuituinen.

Vegaaninen, Laktoositon, Runsaskuituinen, Soijaton, Pähkinätön, Voimakassuolainen, Palmuöljytön

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 13160
Kespro: 21741893
Wihuri: 06416661013107
Valio Aimo: 8074147
Meira Nova:
Patu: 127175
EAN/me: 6416661013107
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1152 kJ/ 275 kcal
Rasvaa 3.5 g
– josta tyydyttynyttä 0.4 g
Hiilihydraattia 48 g
– josta sokeria 2.2 g
Proteiinia 8.3 g
Kuitua 6 g
Suolaa 1.2 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

VEHNÄjauho (Suomi), vesi, KAURA(-litiste, -kuitu), RUIS (-litiste, -rouhe), margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), sokeri, hiiva, suola, VEHNÄgluteeni, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri) ja jauhonparanne E300. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja maitoa.

Valmistus:
Sulata avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 1,5 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Sulatuksen jälkeen tuote säilyy huoneenlämmössä max 8 vrk (viileässä (+6 C) n. 12 vrk).

Valmistusmaa: Suomi

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X