Scrocchiarella classica 24 x 52 cm 550 g

Myyntierä: 8 x 550 g = 4,4 kg

Scrocchiarella on italialainen artesaanileipälevy , joka on leivottu hapantaikinajuureen. Scrocchiarella pizzapohjan salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Esipaistettu pizzapohja on paistettu marmorikivellä arinauunissa. Scrocchiarellan paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita. Pikainen paisto uunissa ja viimeistely ripauksella tuoretta oliiviöljyä takaavat parhaan lopputuloksen. Classica-taikinassa on käytetty ekstra-neitsytoliiviöljyä.

Vegaaninen, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Soijaton, Pähkinätön

Tuotetunnus (SKU): 383011 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 383011
Kespro: 21632118
Wihuri: 3144359
Valio Aimo: 8067421
Meira Nova: 1006342
Patu:
EAN/me: 5704500000625
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1000 kJ/ 236 kcal
Rasvaa 2.4 g
– josta tyydyttynyttä 0.4 g
Hiilihydraattia 46 g
– josta sokeria 0.8 g
Proteiinia 9 g
Suolaa 1.7 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

0 VEHNÄjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 VEHNÄjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300).

Valmistus:
Paista 250-270°C n. 3-7 min. Täytä ja leikkaa haluamallasi tavalla.

Valmistusmaa: Tanska

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X