Gluteeniton Mustikka-kardemummapulla 30 g

Myyntierä: 50 x 30 g = 1,5 kg yksittäispakattu

Yksittäispakattu pieni (30 g) gluteeniton ja vegaaninen mustikkakardemummapulla. Suomessa leivottu kuohkea kardemummalla maustettu “punnuspulla”, jossa on hillosydämenä metsämustikkahilloa. Pienempi koko on erinomainen kotiateriapalveluihin, kokoustarjoiluihin ja aamiaistuotteisiin.

Gluteeniton, Vegaaninen, Vehnätön, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Soijaton, Pähkinätön, Palmuöljytön

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 5603
Kespro: 21548357
Wihuri: 06416661056036
Valio Aimo: 8062731
Meira Nova:
Patu: 116595
EAN/me: 6416661056036
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1070 kJ/ 250 kcal
Rasvaa 3.5 g
– josta tyydyttynyttä 0.4 g
Hiilihydraattia 53.9 g
– josta sokeria 23.5 g
Proteiinia 1.5 g
Kuitua 1.1 g
Suolaa 0.7 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

Pulla: Riisijauho, vesi, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri,hapate (riisi), suola, hiiva, sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), kardemumma, luontaiset aromit, vanilja-aromi. Täyte 25 % tuotteesta: Mustikkamarmeladi(Suomi): (sokeri,mustikka (30%),vesi, sakeuttamisaineet(E1442peruna, E440), happamuudensäätöaineet(E330,E333), säilöntäaine(E202)).

Valmistus:
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Pakkauspussi ei kestä uunia. Huoneenlämmössä tai kylmässä sulatettu tuote säilyy 2 vrk. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

Valmistusmaa: Suomi

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X