Raparperi-Mansikka-kakkupala 20 x 120 g

Myyntierä: 3 x 2400 g = 7,2 kg

Raparperi-mansikka-kakkupalassa on maukkaan pohjan päällä runsaasti ihanaa mansikkaa ja raikasta raparperia, näiden päällä reilusti herkullista voilla leivottua taikinamurua. Leivoslevy on paloiteltu 20 x 120 g annospaloihin ( 5,6 x 9,5 cm).

Vähälaktoosinen

Tuotetunnus (SKU): 8110664 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 8110664
Kespro: 21907032
Wihuri: 04004311406649
Valio Aimo: 8085546
Meira Nova: 1007236
Patu:
EAN/me: 4004311506646
EAN/yks: 4004311406649
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1362 kJ/ 325 kcal
Rasvaa 16.4 g
– josta tyydyttynyttä 5.4 g
Hiilihydraattia 39.7 g
– josta sokeria 16.8 g
Proteiinia 3.9 g
Kuitua 1.7 g
Suolaa 0.45 g
Laktoosia 0.5 g
Ainekset:

VEHNÄJAUHO, sokeri, raparperi (14%), mansikat(14%), rapsiöljy, kokonainen KANANMUNA, VOI (4 %), palmurasva, VEHNÄTÄRKKELYS, nostatusaineet (E450, E500), rasvaton MAITOJAUHE, muunnettu tärkkelys, makea herajauhe (MAITO), inverttisokerisiirappi, ruokasuola, stabilointiaine (E440), dekstroosi, luontainen aromi, värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste, safloriuute), happamuudensäätöaineet (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINAA tai SOIJAA.

Valmistus:
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 10 tuntia, yhtä palaa noin 5 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22°C) noin 7 tuntia, yhtä palaa noin 2 tuntia.Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.

Valmistusmaa: Saksa

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X