Kuvaus
RF: | 8110664 |
---|---|
Kespro: | 21907032 |
Wihuri: | |
Valio Aimo: | 8085546 |
Meira Nova: | 1007236 |
Patu: | 134873 |
EAN/me: | 4004311506646 |
EAN/yks: | 4004311406649 |
Energiaa | 1362 kJ/ 325 kcal |
---|---|
Rasvaa | 16.4 g |
– josta tyydyttynyttä | 5.4 g |
Hiilihydraattia | 39.7 g |
– josta sokeria | 16.8 g |
Proteiinia | 3.9 g |
Kuitua | 1.7 g |
Suolaa | 0.45 g |
Laktoosia | 0.5 g |
VEHNÄJAUHO, sokeri, raparperi (14%), mansikat(14%), rapsiöljy, kokonainen KANANMUNA, VOI (4 %), palmurasva, VEHNÄTÄRKKELYS, nostatusaineet (E450, E500), rasvaton MAITOJAUHE, muunnettu tärkkelys, makea herajauhe (MAITO), inverttisokerisiirappi, ruokasuola, stabilointiaine (E440), dekstroosi, luontainen aromi, värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste, safloriuute), happamuudensäätöaineet (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINAA tai SOIJAA.
Valmistus:
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 10 tuntia, yhtä palaa noin 5 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22°C) noin 7 tuntia, yhtä palaa noin 2 tuntia.Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.
Valmistusmaa: Saksa
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Allergeeni | Kyllä | Ei | Saat. sis. |
---|---|---|---|
Vehnä | X | – | – |
Gluteeni | X | – | – |
Kala | – | X | – |
Äyriäiset | – | X | – |
Kananmuna | X | – | – |
Maapähkinä | – | – | X |
Soija | – | – | X |
Maito | X | – | – |
Laktoosi | X | – | – |
Pähkinä ja manteli | – | – | X |
Selleri | – | X | – |
Seesami | – | X | – |
Sinappi | – | X | – |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | – | X | – |
Lupiini | – | X | – |
Nilviäiset | – | X | – |