Kuvaus
RF: | 8102751 |
---|---|
Kespro: | 22006882 |
Wihuri: | |
Valio Aimo: | 8089978 |
Meira Nova: | |
Patu: | |
EAN/me: | 4004311027516 |
EAN/yks: | 4004311127513 |
Energiaa | 880 kJ/ 210 kcal |
---|---|
Rasvaa | 8.4 g |
– josta tyydyttynyttä | 4.2 g |
Hiilihydraattia | 30.5 g |
– josta sokeria | 19.3 g |
Proteiinia | 2.7 g |
Kuitua | 0.6 g |
Suolaa | 0.2 g |
Laktoosia | 0.7 g |
Mansikat (32 %), vesi, VEHNÄJAUHO, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, kokonainen KANANMUNA (7 %), palmurasva, VOI, rapsiöljy, makea herajauhe (MAITO), muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaineet (E401, E412),VEHNÄTÄRKKELYS, perunatärkkelys, liivate, kosteudensäilyttäjä (E420), nostatusaineet (E450,E500), värjäävät elintarvikkeet (mustaporkkanatäysmehutiiviste, hapankirsikkatäysmehutiiviste, safloritiiviste, safloriuute), emulgointiaine (E471), happo (E330), MAITOPROTEIINI, LAKTOOSI, luontaiset aromit, glukoosisiirappi, hyytelöimisaine (E440), ruokasuola, happamuudensäätöaineet (E331, E332, E300), dekstroosi. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!
Valmistus:
Poista jäinen kakku pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6–7 °C) noin 12 tuntia tai huoneenlämmössä (21–22 °C) noin 8 tuntia, yhtä palaa noin 2,5 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6–7 °C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.
Valmistusmaa: Saksa
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Allergeeni | Kyllä | Ei | Saat. sis. |
---|---|---|---|
Vehnä | X | – | – |
Gluteeni | X | – | – |
Kala | – | X | – |
Äyriäiset | – | X | – |
Kananmuna | X | – | – |
Maapähkinä | – | – | X |
Soija | – | – | X |
Maito | X | – | – |
Laktoosi | X | – | – |
Pähkinä ja manteli | – | – | X |
Selleri | – | X | – |
Seesami | – | X | – |
Sinappi | – | X | – |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | – | X | – |
Lupiini | – | X | – |
Nilviäiset | – | X | – |