Mansikka-juustokakku 12 x 120 g

Myyntierä: 6 x 1450 g = 8,7 kg

Mansikkajuustokakussa on herkullinen rapea keksipohja, sen päällä on paistettu täyteläinen amerikkalaistyylinen tuorejuustotäyte (20 %) ja pinnalla raikkaat mansikat (22 %) sekä kiille. Kakku on annospaloiteltu 12 x 120 g ja sen halkaisija on 24 cm. Näyttävä tarjottava ympäri vuoden.

Tuotetunnus (SKU): 1545 Osasto:

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 1545
Kespro: 20045742
Wihuri: 04004311122211
Valio Aimo: 103481
Meira Nova: 1074109
Patu: 104110
EAN/me: 4004311022214
EAN/yks: 4004311122211
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1009 kJ/ 241 kcal
Rasvaa 12.7 g
– josta tyydyttynyttä 6.6 g
Hiilihydraattia 27.8 g
– josta sokeria 21.7 g
Proteiinia 3.6 g
Kuitua 0.7 g
Suolaa 0.3 g
Laktoosia 1.7 g
Ainekset:

Mansikat (22%) tuoreJUUSTO (20%), sokeri, vesi, MAITO, glukoosi-fruktoosisiirappi, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, kasviöljy (rapsi), kasvirasva (palmu), makea HERAjauhe, muunneltu tärkkelys E1414, LAKTOOSI, VEHNÄtärkkelys, liivate (nauta), perunatärkkelys, rasvaton MAITOjauhe, suola, happo E330, sakeuttamisaineet E412 ja E401, luonnon väriaineet: punaisen retiisin uute, safloriuute, tumma rypäleuute, porkkanauute, kirsikkauute, kurpitsauute, nostatusaineet E450 ja E500, dekstroosi, hyytelöimisaine E440, luontaiset aromit, kosteudensäilyttäjä E420, emulgointiaineet E471, E322, glukoosisiirappi, stabilointiaine E516, MAITOPROTEIINI, happamuudensäätöaineet E332, E327. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinää tai soijaa.

Valmistus:
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 11-12 tuntia, huoneenlämmössä (21-22°C) noin 8-9 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.

Valmistusmaa: Saksa

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X