Gluteeniton Pizzapohja 1/2 GN 260 g

Myyntierä: 3 pss x 5 kpl = 3,9 kg

Gluteeniton pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu ja pakkauksessa on (3 pss x 5 kpl) x 260 g pohjaa. Suomessa leivottu esikypsennetty pizzapohja on monikäyttöinen: käytä piiraspohjana, voileipäkakkuun, kolmioleipiin, pikkusuolaisiin suupaloihin tai valmista pizzapohjasta focaccia.

Gluteeniton, Vegaaninen, Vehnätön, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Soijaton, Pähkinätön, Palmuöljytön

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 5600
Kespro: 21494020
Wihuri: 06416661056005
Valio Aimo: 8060253
Meira Nova: 1070104
Patu: 116602
EAN/me: 6416661056005
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 850 kJ/ 200 kcal
Rasvaa 4 g
– josta tyydyttynyttä 0.5 g
Hiilihydraattia 46.1 g
– josta sokeria 4.4 g
Proteiinia 1.9 g
Kuitua 1.3 g
Suolaa 1 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

Vesi, riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri,hapate (riisi), suola(1%), hiiva, sakeuttamisaine(E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine(E471), luontaiset aromit.

Valmistus:
Valmista paistamalla esipaistettu pohja, täytettynä haluamilla tuotteilla. Sulatettu tuote säilyy sulatuksen jälkeen 2vrk huoneenlämmössä.

Valmistusmaa: Suomi

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X