Crunchi Bataattilohkot 5 kg

Myyntierä:

Päältä rapea ja sisältä makea pakastettu reilun kokoinen bataattilohko. Panerointi säilyttää rapeuden ja mehevyyden pitkään. Dippailuun, annoksien lisukkeeksi, tapaksiin, loaded fries-annoksiin.

Vegaaninen, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Soijaton, Pähkinätön

Tuotetunnus (SKU): 247001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 247001
Kespro: 21970440
Wihuri: 08710251099082
Valio Aimo: 8087981
Meira Nova: 1007533
Patu: 136493
EAN/me: 8710251099082
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 875 kJ/ 210 kcal
Rasvaa 10.4 g
– josta tyydyttynyttä 0.9 g
Hiilihydraattia 25.5 g
– josta sokeria 4.9 g
Proteiinia 2.3 g
Kuitua 0 g
Suolaa 0.5 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

Bataatti, paneeraus (VEHNÄjauho, suola, rypsiöljy, hiiva, mauste (kurkuma), paprikauute, maissihiutaleet (maissi), pippuri, rypsiöljy, vesi). taikina: (VEHNÄjauho, suola, muunnettu tärkkelys (VEHNÄ), maissi, riisijauho, valkosipulin arominvahvenne(E621), sipuli, paprika, pippuri, chili, kuitu (herne), nostatusaine(E500), stabilointiaine(E450), paakkuuntumisenestoaine(E551)), rypsiöljy.

Valmistus:
Rasvakeitin: Uppopaista bataattilohkoja 175 °C n. 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kelluvat. Uuni: Paista uunin keskiosassa 180 °C n. 20 min kullanruskeiksi. Vinkki: Tee bataattilohkoista vielä rapeampia kääntämällä ne ympäri 10 minuutin kuluttua. Airfryer: Paista 180 °C lämpötilassa 200–300 g bataattilohkoja kerrallaan. Paista 10 min ja ravista kevyesti ja paista sitten vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Anna levätä 2 minuuttia ennen tarjoilua.

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X