Kuvaus
| RF: | 247001 |
|---|---|
| Kespro: | 21970440 |
| Wihuri: | 08710251099082 |
| Valio Aimo: | 8087981 |
| Meira Nova: | 1007533 |
| Patu: | 136493 |
| EAN/me: | 8710251099082 |
| EAN/yks: |
| Energiaa | 875 kJ/ 210 kcal |
|---|---|
| Rasvaa | 10.4 g |
| – josta tyydyttynyttä | 0.9 g |
| Hiilihydraattia | 25.5 g |
| – josta sokeria | 4.9 g |
| Proteiinia | 2.3 g |
| Kuitua | 0 g |
| Suolaa | 0.5 g |
| Laktoosia | 0 g |
Bataatti, paneeraus (VEHNÄjauho, suola, rypsiöljy, hiiva, mauste (kurkuma), paprikauute, maissihiutaleet (maissi), pippuri, rypsiöljy, vesi). taikina: (VEHNÄjauho, suola, muunnettu tärkkelys (VEHNÄ), maissi, riisijauho, sipuli, paprika, pippuri, chili, kuitu (herne), nostatusaine(E500), stabilointiaine(E450), paakkuuntumisenestoaine(E551)), rypsiöljy.
Valmistus:
Rasvakeitin: Uppopaista bataattilohkoja 175 °C n. 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kelluvat. Uuni: Paista uunin keskiosassa 180 °C n. 20 min kullanruskeiksi. Vinkki: Tee bataattilohkoista vielä rapeampia kääntämällä ne ympäri 10 minuutin kuluttua. Airfryer: Paista 180 °C lämpötilassa 200–300 g bataattilohkoja kerrallaan. Paista 10 min ja ravista kevyesti ja paista sitten vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Anna levätä 2 minuuttia ennen tarjoilua.
Valmistusmaa: Alankomaat
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
| Allergeeni | Kyllä | Ei | Saat. sis. |
|---|---|---|---|
| Vehnä | X | – | – |
| Gluteeni | X | – | – |
| Kala | – | X | – |
| Äyriäiset | – | X | – |
| Kananmuna | – | X | – |
| Maapähkinä | – | X | – |
| Soija | – | X | – |
| Maito | – | X | – |
| Laktoosi | – | X | – |
| Pähkinä ja manteli | – | X | – |
| Selleri | – | X | – |
| Seesami | – | X | – |
| Sinappi | – | X | – |
| Rikkidioksidi ja sulfaatti | – | X | – |
| Lupiini | – | X | – |
| Nilviäiset | – | X | – |




