American Pan pannupizzapohja 230 g

Myyntierä: 4 pss x 5 kpl = 4,6 kg

Esipaistettu, pehmeä ja kuohkea pannupizzapohja, jonka halkaisija on 22 cm, paksuus noin 1,5 cm. Suomessa leivottu pohja on maustamaton ja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.

Vegaaninen, Laktoositon, Maidoton, Kuidun lähde, Munaton, Soijaton, Pähkinätön, Voimakassuolainen

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 1309
Kespro: 20227283
Wihuri: 06416661013091
Valio Aimo: 278911
Meira Nova:
Patu: 116585
EAN/me: 6416661013091
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1307 kJ/ 312 kcal
Rasvaa 9 g
– josta tyydyttynyttä 0.9 g
Hiilihydraattia 47 g
– josta sokeria 0.6 g
Proteiinia 7.9 g
Kuitua 3.9 g
Suolaa 1.2 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), hiiva,perunahiutale, suola, sokeri, emulgointiaine E472e, VEHNÄmallasjauho, VEHNÄgluteeni ja jauhonparanne E300.

Valmistus:
Levitä jäisen tai hiukan sulaneen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet. Paista 225-250°C:n uuninlämmössä, kunnes pinta on kauniin värinen. Paras tulos saadaan voidellussa pizzapannussa, pizzapohja ei saa koskettaa suoraan uunin arinaa, joten käytä tarvittaessa ritilää alla.Valmistusarvot ovat ohjeellisia. Pohja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.

Valmistusmaa: Suomi

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X