Scrocchiarella classica 20 x 29 cm 230 g

Myyntierä: 10 x 230 g = 2,3 kg

Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Esipaistettu pizzapohja on paistettu marmorikivellä arinauunissa. Paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita. Pikainen paisto uunissa ja viimeistely ripauksella tuoretta oliiviöljyä takaavat parhaan lopputuloksen. Classica-taikinassa on käytetty ekstra-neitsytoliiviöljyä.

Vegaaninen, Pähkinätön

Tuotetunnus (SKU): 383034 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 383034
Kespro: 21635089
Wihuri: 05704500000595
Valio Aimo: 8068768
Meira Nova:
Patu: 127574
EAN/me: 5704500000595
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1000 kJ/ 236 kcal
Rasvaa 2.4 g
– josta tyydyttynyttä 0.4 g
Hiilihydraattia 46 g
– josta sokeria 0.8 g
Proteiinia 9 g
Kuitua 2.3 g
Suolaa 1.7 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

0 VEHNÄjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 VEHNÄjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300). Saattaa sisältää jäämiä SEESAMINSIEMENISTÄ, SOIJAPAVUISTA, SINAPISTA, MAIDOSTA ja KANANMUNISTA.

Valmistus:
Paista 250-270°C n. 3-7 min. Täytä ja leikkaa haluamallasi tavalla.

Valmistusmaa: Tanska

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X