Gluteeniton Mansikka-raparperipulla 100 g

Myyntierä: 25 x 100 g = 2,5 kg yksittäispakattu

Yksittäispakattu reilun kokoinen (100 g) gluteeniton ja vegaaninen mansikka-raparperipulla on leivottu Suomessa. Kuohkea ja pehmeätaikinainen kardemummalla maustettu “punnuspulla”, jossa on hillosydämenä mansikkaraparperihillo.

Gluteeniton, Vegaaninen, Vehnätön, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Soijaton, Pähkinätön

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 5610
Kespro: 21676976
Wihuri:
Valio Aimo: 8071318
Meira Nova:
Patu: 128041
EAN/me: 6416661056104
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1050 kJ/ 250 kcal
Rasvaa 3.5 g
– josta tyydyttynyttä 0.4 g
Hiilihydraattia 52.6 g
– josta sokeria 22.2 g
Proteiinia 1.5 g
Kuitua 1.3 g
Suolaa 0.7 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

Pulla:Riisijauho,vesi, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, hapate (riisi), suola, hiiva, sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), kardemumma, luontaiset aromit, vanilja-aromi. Täyte (EU) 20 % tuotteesta: Sokeri(44%), vesi, mansikka (15%), raparperi(20%), sakeuttamisaineet (E1442) ja (E418), happamuudensäätöaineet (E330), (E331) ja (E333), luontainen aromi, aromi, musta porkkanauute, säilöntäaine (E202).

Valmistus:
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Pakkauspussi ei kestä uunia. Huoneenlämmössä tai kylmässä sulatettu tuote säilyy 2 vrk. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

Valmistusmaa: Suomi

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X