Blueberry Cheesecake 14 x 136 g

Myyntierä: 4 x 1900 g = 7,6 kg

Blueberry cheesecake:ssa on rapea, hiukan suolainen keksi-muropohja, jonka päällä kermaisen täyteläistä mascarpone-tuorejuustotäytettä (64 %), päällimmäisenä mustikkatäytettä ja mehukkaita pensasmustikoita kakkukiilteen alla. Juustokakkujen juusto on aitoa tuorejuustoa. Kakussa 14 palaa à n. 136 g.

Tuotetunnus (SKU): 8108523 Osasto:

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 8108523
Kespro: 21323315
Wihuri: 04004311185230
Valio Aimo: 8048834
Meira Nova:
Patu: 104146
EAN/me: 4004311085233
EAN/yks: 4004311185230
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1319 kJ/ 316 kcal
Rasvaa 19.8 g
– josta tyydyttynyttä 12.5 g
Hiilihydraattia 30.1 g
– josta sokeria 21.8 g
Proteiinia 4 g
Kuitua 0.8 g
Suolaa 0.55 g
Laktoosia 1.81 g
Ainekset:

Täysrasvainen TUOREJUUSTO (28 %), sokeri, KERMA, MASCARPONEJUUSTO, kokonainen KANANMUNA, pensasmustikat (6 %), VEHNÄJAUHO, mustikat (4 %), muunnetut tärkkelykset, palmurasva, glukoosisiirappi, VEHNÄTÄRKKELYS, ruokasuola, perunatärkkelys, rapsiöljy, luontaiset aromit, nostatusaineet (E450, E500), makea herajauhe (MAITO), hyytelöimisaine (E440), happo (E330), emulgointiaine (E471), kosteudensäilyttäjä (E420), happamuudensäätöaineet (E509, E331, E332, E300), dekstroosi. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!

Valmistus:
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6–7°C) noin 12 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21–22°C) noin 8 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6–7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa! Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen!

Valmistusmaa: Saksa

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X