Uutuudet 1.9.2021

Alleri Broileripyörykkä on toivottu uutuus Alleri-tuoteperheeseen, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin jo pari vuosikymmentä sitten. Ne ovat siitä asti helpottaneet ammattikeittiöiden arkea moniallergisten asiakkaiden palvelemisessa.

Allerit eivät sisällä gluteenia, viljatuotteita, maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, soijaa eivätkä mausteita.

Allerit valmistetaan Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Uutuus Alleri Broileripyörykkä maistuu ei vain erityisruokavaliota noudattaville, vaan myös kaikille, jotka arvostavat kotimaista, rehellistä ja mutkatonta ruokaa.

Kevään 2021 uutuusleivonnaisia yhdistää yksittäispakkaus.

Huomaathan, että kaksi näistä uutuuksista (yksittäispakattu pulla ja yksittäispakattu sämpylä) eivät ole erityisruokavaliotuotteita, vaan perusvalikoimaan kuuluvia leivonnaisia.

Tasty on hyvä juttu!

Tasty-siipikarjatuotteet on valmistettu munintakanojen lihasta, joka on maultaan broileria syvempi ja väriltään tummempi. Kana on raaka-aineena hyvin proteiinipitoinen ja sen ilmastovaikutukset ovat alhaiset.

Tasty-kasvistuotteiden salaisuus piilee käyttämässämme gluteenittomassa luomukaurassa. Se toimii pää­raaka-aineena kauramassassa, jossa on paljon kuitua, proteiinia ja magnesiumia. Kauramassa pitää koossa kasvikset ilman mitään turhia sidos- tai stabilointiaineita. Kaura on 100-prosenttisesti täysjyvää. Tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Kasvispihvi, -pyörykkä, -nugetti ja porkkanapyörykkä sisältävät kaikki kasviksia yli 50 %.

Nämä kuusi Tasty-tuotetta ovat kaikki luomua.

Klikkaa tästä esitteeseen.

Gluteeniton Vaalea vitriinisämpylä on vamiiksi halkaistu, yksittäispakattu sämpylä. Sen taikinassa on auringonkukan- ja pellavansiemeniä sekä linssijauhoja. Maistuu kaikille, sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Rollfoodsin kaikki yksittäispakatut gluteenittomat leivonnaiset on kehitetty helpottamaan foodservice-asiakkaidemme arkea.

Tuotteet leivotaan Suomessa.