Uutuudet 1.3.2022

Barista Cakes – kakut, joissa on luonnetta.

Uuden Barista-sarjan kakut ovat olemukseltaan hienostuneita, ja niitä voikin luonnehtia samaan tapaan kuin parhaita viinejä tai aromaattisia kahvijuomia. Kakkuleipomomme on yhteistyössä baristojen kanssa luonut makupyörän, joka inspiroi yhdistelemään kunkin kakun juuri sille sopivien kahvijuomien kanssa. Kysy lisää makupyörästä!

Tummaan suklaan ystäville maistuu suklaisia ja marjaisia aromeja yhdistelevä Suklaa-vadelmakakku Barista.
Suklaakakku Salted Caramel Baristassa puolestaan yhdistyvät suolainen ja makea, suklaan ollessa edelleen pääroolissa.
Hedelmäinen ja hapokas Omena-mustaherukkakakku Barista maistuu astetta kirpeämmän leivonnaisen suosijoille.

Uusin tulokas gluteenittomien Fast Food -leivonnaistemme sarjaan on Gluteeniton Kerroshampurilaissämpylä 90 g.

Huomaathan, että tällä sämpylällä onnistut palvelemaan sekä gluteenittomia että vegaanisia asiakkaita.

Ja oikeilla raaka-ainevalinnoilla ja valmistusmenetelmillä lopputuote voi olla sekä gluteeniton että vegaaninen.

Syksyn 2021 uutuuksien joukossa on toivottu Alleri-uutuus.

Alleri Broileripyörykkä on toivottu uutuus Alleri-tuoteperheeseen, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin jo pari vuosikymmentä sitten. Ne ovat siitä asti helpottaneet ammattikeittiöiden arkea moniallergisten asiakkaiden palvelemisessa.

Allerit eivät sisällä gluteenia, viljatuotteita, maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, soijaa eivätkä mausteita.

Allerit valmistetaan Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Uutuus Alleri Broileripyörykkä maistuu ei vain erityisruokavaliota noudattaville, vaan myös kaikille, jotka arvostavat kotimaista, rehellistä ja mutkatonta ruokaa.

Kevään 2021 uutuusleivonnaisia yhdistää yksittäispakkaus.

Huomaathan, että kaksi näistä uutuuksista (yksittäispakattu pulla ja yksittäispakattu sämpylä) eivät ole erityisruokavaliotuotteita, vaan perusvalikoimaan kuuluvia leivonnaisia.