Uutuudet 1.3.2022

Barista Cakes – kakut, joissa on luonnetta.

Uuden Barista-sarjan kakut ovat olemukseltaan hienostuneita, ja niitä voikin luonnehtia samaan tapaan kuin parhaita viinejä tai aromaattisia kahvijuomia. Kakkuleipomomme on yhteistyössä baristojen kanssa luonut makupyörän, joka inspiroi yhdistelemään kunkin kakun juuri sille sopivien kahvijuomien kanssa. Kysy lisää makupyörästä!

Tummaan suklaan ystäville maistuu suklaisia ja marjaisia aromeja yhdistelevä Suklaa-vadelmakakku Barista.
Suklaakakku Salted Caramel Baristassa puolestaan yhdistyvät suolainen ja makea, suklaan ollessa edelleen pääroolissa.
Hedelmäinen ja hapokas Omena-mustaherukkakakku Barista maistuu astetta kirpeämmän leivonnaisen suosijoille.

Uusin tulokas gluteenittomien Fast Food -leivonnaistemme sarjaan on Gluteeniton Kerroshampurilaissämpylä 90 g.

Huomaathan, että tällä sämpylällä onnistut palvelemaan sekä gluteenittomia että vegaanisia asiakkaita.

Ja oikeilla raaka-ainevalinnoilla ja valmistusmenetelmillä lopputuote voi olla sekä gluteeniton että vegaaninen.

Syksyn 2021 uutuuksien joukossa on toivottu Alleri-uutuus.

Alleri Broileripyörykkä on toivottu uutuus Alleri-tuoteperheeseen, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin jo pari vuosikymmentä sitten. Ne ovat siitä asti helpottaneet ammattikeittiöiden arkea moniallergisten asiakkaiden palvelemisessa.

Allerit eivät sisällä gluteenia, viljatuotteita, maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, soijaa eivätkä mausteita.

Allerit valmistetaan Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Uutuus Alleri Broileripyörykkä maistuu ei vain erityisruokavaliota noudattaville, vaan myös kaikille, jotka arvostavat kotimaista, rehellistä ja mutkatonta ruokaa.

Kevään 2021 uutuusleivonnaisia yhdistää yksittäispakkaus.

Huomaathan, että kaksi näistä uutuuksista (yksittäispakattu pulla ja yksittäispakattu sämpylä) eivät ole erityisruokavaliotuotteita, vaan perusvalikoimaan kuuluvia leivonnaisia.

Tasty on hyvä juttu!

Tasty-siipikarjatuotteet on valmistettu munintakanojen lihasta, joka on maultaan broileria syvempi ja väriltään tummempi. Kana on raaka-aineena hyvin proteiinipitoinen ja sen ilmastovaikutukset ovat alhaiset.

Tasty-kasvistuotteiden salaisuus piilee käyttämässämme gluteenittomassa luomukaurassa. Se toimii pää­raaka-aineena kauramassassa, jossa on paljon kuitua, proteiinia ja magnesiumia. Kauramassa pitää koossa kasvikset ilman mitään turhia sidos- tai stabilointiaineita. Kaura on 100-prosenttisesti täysjyvää. Tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Kasvispihvi, -pyörykkä, -nugetti ja porkkanapyörykkä sisältävät kaikki kasviksia yli 50 %.

Nämä kuusi Tasty-tuotetta ovat kaikki luomua.

Gluteeniton Vaalea vitriinisämpylä on vamiiksi halkaistu, yksittäispakattu sämpylä. Sen taikinassa on auringonkukan- ja pellavansiemeniä sekä linssijauhoja. Maistuu kaikille, sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Rollfoodsin kaikki yksittäispakatut gluteenittomat leivonnaiset on kehitetty helpottamaan foodservice-asiakkaidemme arkea.

Tuotteet leivotaan Suomessa.