Hyviä uutisia luomutuotteita kaipaaville ammattilaisille!

Luomun osuus kasvaa jatkuvasti vähittäiskaupassa, mutta ammattilaisilta tulevan palautteen mukaan luomutuotteiden tarjonta ja saatavuus foodservicessa on vähäistä.

Meillä on nyt hyviä uutisia, sillä olemme kehittäneet uuden Tasty-tuoteperheen, jonka kuusi ensimmäistä tuotetta ovat kaikki luomua! Halusimme lautasille komponentteja, jotka eivät vain maistu hyvälle, vaan myös tekevät hyvää. Ympäristölle, ihmisille ja eläimille.

Tasty-siipikarjatuotteet (kanaleike ja kananugetti) on valmistettu munintakanojen lihasta, joka on maultaan broileria syvempi ja väriltään tummempi. Kana on raaka-aineena hyvin proteiinipitoinen ja sen ilmastovaikutukset ovat alhaiset.

Yhä useampi noudattaa kasvis- tai vegaanista ruokavaliota. Tasty-kasvistuotteiden salaisuus piilee käyttämässämme gluteenittomassa luomukaurassa. Se toimii pää­raaka-aineena kauramassassa, jossa on paljon kuitua, proteiinia ja magnesiumia. Kauramassa pitää koossa kasvikset ilman mitään turhia sidos- tai stabilointiaineita. Kaura on 100-prosenttisesti täysjyvää. Tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Kasvispihvi, -pyörykkä, -nugetti ja porkkanapyörykkä sisältävät kaikki kasviksia yli 50 %.

Rakennetaan yhdessä maailmaa, jossa hyvälle on aina sijaa.

Tasty-uutuudet.