Suklaakakku, jossa suolainen ja makea aromi kohtaavat kauniisti. Kaakao-murotaikinapohjan päällä on täyteläinen paksu kerros suklaamoussea, rapeita salted caramel rakeita, kuohkeaa salted caramel moussea ja valkosuklaamoussea sekä kokonaisuuden kruunaamassa suklaalastut ja tomusokeri.
Tämän suklaisen ja suolaista ja makeaa yhdistävän kakun makupariksi sopii kahveista niin perinteinen tumma paahto kuin Americanokin. Kokeile tarjota myös kylmien kahvijuomien kanssa.

Myyntierä:
4 * 1000 g = 4,0 kg
Tilausnumerot
RF: | 8110131 |
---|---|
Kespro: | 21818869 |
Wihuri: | 3252343 |
Heinon tukku: | 8079882 |
Meira Nova: | 1007009 |
EAN/me: | 4004311501313 |
EAN/yks: | 4004311401316 |
Ainekset:
sokeri, vehnäjauho, vesi, kananmuna, voi (maito), suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E322) (soija)) (7 %), rapsiöljy, mascarponejuusto (maito), suklaalla päällystetty voikaramelli (maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kirkastettu voi (maito), laktoosi (maito), emulgointiaine (E322) (soija)), voikaramelli (sokeri, suolattu voi (maito, suola), glukoosisiirappi, suola, rasvaton maitojauhe, nostatusaine (E500), emulgointiaine (E322)), pintakäsittelyaineet (E904, E414), glukoosisiirappi, kookosöljy) (3 %), kasvirasvat (kookosrasva, palmurasva, salrasva), suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine (E322), luontainen vanilja-aromi) (3 %), vähärasvainen kaakao (2 %), valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, emulgointiaine (E322)) (2 %), glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe (maito), modifioitu tärkkelys, makeutettu kondensoitu täysmaito (maito, sokeri), sakeuttamisaine (E401), glukoosisiirappi, dekstroosi, suola, emulgointiaineet (E471, E475), karamellisoitu sokeri, vehnätärkkelys, kosteudensäilyttäjä (E420), kirkastettu voi (maito), nostatusaineet (E450, E500), happamuudensäätöaineet (E501, E524, E300), luontainen aromi, laktoosi (maito), maitoproteiini, perunatärkkelys, stabilointiaine (E440), happo (E330). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä ja maapähkinää!
Sulatus:
Ota jäinen kakku pois pakkauksesta. Jääkaapissa (6-7 °C): kokonainen kakku noin 5 h, pala 3 h. Huoneenlämmössä (21-22°C): kokonainen kakku noin 2 h, pala 1 h. Säilytä sulatettua kakkua viileässä (6-7 °C) ja käytä 48 tunnin kuluessa.
Valmistusmaa: Saksa
Allergeeni | Kyllä | Ei | HUOM!* |
---|---|---|---|
Vehnä | x | - | - |
Gluteeni | x | - | - |
Kala | - | x | - |
Äyriäiset | - | x | - |
Kananmuna | x | - | - |
Maapähkinä | - | - | x |
Soija | x | - | - |
Maito | x | - | - |
Laktoosi | x | - | - |
Pähkinä ja manteli | - | - | x |
Selleri | - | x | - |
Seesami | - | x | - |
Sinappi | - | x | - |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | - | x | - |
Lupiini | - | x | - |
Nilviäiset | - | x | - |
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa | 1728 kJ/414 kcal |
---|---|
Rasvaa | 23,2 |
– josta tyydyttynyttä | 12,5 |
Hiilihydraattia | 45,8 |
– josta sokeria | 33,2 |
Ravintokuitua | 2,7 |
Proteiinia | 4,1 |
Suolaa | 0,66 |
Laktoosia | 1,3 g |