Suklaakakku salted caramel Barista 1000 g, 12 palaa

Suklaakakku, jossa suolainen ja makea aromi kohtaavat kauniisti. Kaakao-murotaikinapohjan päällä on täyteläinen paksu kerros suklaamoussea, rapeita salted caramel rakeita, kuohkeaa salted caramel moussea ja valkosuklaamoussea sekä kokonaisuuden kruunaamassa suklaalastut ja tomusokeri.
Tämän suklaisen ja suolaista ja makeaa yhdistävän kakun makupariksi sopii kahveista niin perinteinen tumma paahto kuin Americanokin. Kokeile tarjota myös kylmien kahvijuomien kanssa.

Myyntierä:
4 * 1000 g = 4,0 kg

Tilausnumerot

RF:8110131
Kespro:21818869
Wihuri:3252343
Heinon tukku:8079882
Meira Nova:1007009
EAN/me:4004311501313
EAN/yks:4004311401316

Ainekset:
sokeri, vehnäjauho, vesi, kananmuna, voi (maito), suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E322) (soija)) (7 %), rapsiöljy, mascarponejuusto (maito), suklaalla päällystetty voikaramelli (maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kirkastettu voi (maito), laktoosi (maito), emulgointiaine (E322) (soija)), voikaramelli (sokeri, suolattu voi (maito, suola), glukoosisiirappi, suola, rasvaton maitojauhe, nostatusaine (E500), emulgointiaine (E322)), pintakäsittelyaineet (E904, E414), glukoosisiirappi, kookosöljy) (3 %), kasvirasvat (kookosrasva, palmurasva, salrasva), suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine (E322), luontainen vanilja-aromi) (3 %), vähärasvainen kaakao (2 %), valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, emulgointiaine (E322)) (2 %), glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe (maito), modifioitu tärkkelys, makeutettu kondensoitu täysmaito (maito, sokeri), sakeuttamisaine (E401), glukoosisiirappi, dekstroosi, suola, emulgointiaineet (E471, E475), karamellisoitu sokeri, vehnätärkkelys, kosteudensäilyttäjä (E420), kirkastettu voi (maito), nostatusaineet (E450, E500), happamuudensäätöaineet (E501, E524, E300), luontainen aromi, laktoosi (maito), maitoproteiini, perunatärkkelys, stabilointiaine (E440), happo (E330). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä ja maapähkinää!

Sulatus:
Ota jäinen kakku pois pakkauksesta. Jääkaapissa (6-7 °C): kokonainen kakku noin 5 h, pala 3 h. Huoneenlämmössä (21-22°C): kokonainen kakku noin 2 h, pala 1 h. Säilytä sulatettua kakkua viileässä (6-7 °C) ja käytä 48 tunnin kuluessa.

Valmistusmaa: Saksa

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnäx--
Gluteenix--
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmunax--
Maapähkinä--x
Soijax--
Maitox--
Laktoosix--
Pähkinä ja manteli--x
Selleri-x-
Seesami-x-
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa1728 kJ/414 kcal
Rasvaa23,2
– josta tyydyttynyttä12,5
Hiilihydraattia45,8
– josta sokeria33,2
Ravintokuitua2,7
Proteiinia4,1
Suolaa0,66
Laktoosia1,3 g