Suklaa-vadelmakakku Barista 1200 g, 12 palaa

Elegantti suklaakakku, joka saa sydämesi hymyilemään. Kaakao-murotaikinapohja, täyteläinen paksu kerros suklaaganachea, jota pienet suklaahippuset korostavat. Päällä on mukavasti hapokkuutta antamassa raikkaita vadelmia. Tämän suklaisen ja marjaisen kakun makupariksi sopii kahveista niin perinteinen tumma paahto kuin cappuccinokin. Kokeile tarjota myös kylmien tummien kahvijuomien kanssa.

Myyntierä:
4 * 1200 g = 4,8 kg

Tilausnumerot

RF:8110122
Kespro:21818867
Wihuri:3252368
Heinon tukku:8079838
Meira Nova:-
EAN/me:4004311501221
EAN/yks:4004311401224

Ainekset:
Vadelma (17 %), sokeri, vesi, kerma (maito), vehnäjauho, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E322)(soija)) (9 %), glukoosi-fruktoosisiirappi, palmurasva, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E322)) (3 %), kananmuna, rapsiöljy, muunnetut tärkkelykset, makea herajauhe (maito), vähärasvainen kaakao, rasvaton maitojauhe, sakeuttamisaine (E401), vadelmatäysmehutiiviste, nostatusaineet (E450, E500), happo (E330), hyytelöimisaine (E440), glukoosisiirappi, laktoosi (maito), maitoproteiini, suola, happamuudensäätöaineet (E332, E331, E300), luontainen aromi, dekstroosi. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä ja maapähkinää!

Sulatus:
Ota jäinen kakku pois pakkauksesta. Jääkaapissa (6-7 °C): kokonainen kakku noin 9 h, pala 5 h. Huoneenlämmössä (21-22°C): kokonainen kakku noin 5 h, pala 3 h. Säilytä sulatettua kakkua viileässä (6-7 °C) ja käytä 48 tunnin kuluessa.

Valmistusmaa: Saksa

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnäx--
Gluteenix--
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmunax--
Maapähkinä--x
Soijax--
Maitox--
Laktoosix--
Pähkinä ja manteli--x
Selleri-x-
Seesami-x-
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa1173 kJ/280 kcal
Rasvaa12,7 g
– josta tyydyttynyttä7,0 g
Hiilihydraattia36,9 g
– josta sokeria25,9 g
Ravintokuitua2,9 g
Proteiinia3,1 g
Suolaa0,2 g
Laktoosia1,5 g