Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee 0 vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Leivät paistetaan marmorikivellä arinauunissa. Valmiiksi halkaistu Scrocchiarella Sandwich paistetaan jäisenä ja täytetään paiston jälkeen joko suolaisilla tai makeilla täytteillä.

Myyntierä:
10 * 325 g = 3,25 kg
Tilausnumerot
RF: | 384053 |
---|---|
Kespro: | 21637589 |
Wihuri: | 3144342 |
Heinon tukku: | 8067406 |
Meira Nova: | - |
EAN/me: | 5704500000649 |
Ainekset:
0 vehnäjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 vehnäjauhosta, auringonkukansiemen, ruisjauho, seesaminsiemen, pellavansiemen, kaurajauho, ohrajauho, hapanjuuritaikinajauhe täysjyvävehnäjauhosta, ohramallasjauho, vehnämallasjauho, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300).
Voimakassuolainen. Kuitupitoinen.
Soveltuu ruokavalioihin:
Maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaaninen.
Valmistus:
Paista 3-5 min 250°C-270°C. Täytä ja leikkaa haluamallasi tavalla.
Valmistusmaa: Tanska
Alkuperämaa: Tanska
Allergeeni | Kyllä | Ei | HUOM!* |
---|---|---|---|
Vehnä | x | - | - |
Gluteeni | x | - | - |
Kala | - | x | - |
Äyriäiset | - | x | - |
Kananmuna | - | x | - |
Maapähkinä | - | x | - |
Soija | - | x | - |
Maito | - | x | - |
Laktoosi | - | x | - |
Pähkinä ja manteli | - | x | - |
Selleri | - | x | - |
Seesami | x | - | - |
Sinappi | - | x | - |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | - | x | - |
Lupiini | - | x | - |
Nilviäiset | - | x | - |
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa | 1035 kJ/246 kcal |
---|---|
Rasvaa | 4,9 g |
– josta tyydyttynyttä | 0,8 g |
Hiilihydraattia | 44 g |
– josta sokeria | 0,9 g |
Ravintokuitua | 5,8 g |
Proteiinia | 9,2 g |
Suolaa | 1,7 g |
Laktoosia | 0 g |