Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee 0 vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Leivät paistetaan marmorikivellä arinauunissa. Scrocchiarella täytetään jäisenä ja paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita.

Myyntierä:
7 * 290 g = 2,03 kg
Tilausnumerot
RF: | 383095 |
---|---|
Kespro: | 21635090 |
Wihuri: | 3144334 |
Heinon tukku: | 8068872 |
Meira Nova: | - |
EAN/me: | 5704500000618 |
Ainekset:
0 vehnäjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 vehnäjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300). Voimakassuolainen (1,7%). Saattaa sisältää jäämiä seesaminsiemenistä.
Soveltuu ruokavalioihin:
Maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaaninen.
Valmistus:
Täytä jäisenä. Paista 3-7 min 250°C-280°C.
Valmistusmaa: Tanska
Alkuperämaa: Tanska
Allergeeni | Kyllä | Ei | HUOM!* |
---|---|---|---|
Vehnä | x | - | - |
Gluteeni | x | - | - |
Kala | - | x | - |
Äyriäiset | - | x | - |
Kananmuna | - | x | - |
Maapähkinä | - | x | - |
Soija | - | x | - |
Maito | - | x | - |
Laktoosi | - | x | - |
Pähkinä ja manteli | - | x | - |
Selleri | - | x | - |
Seesami | - | - | x |
Sinappi | - | x | - |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | - | x | - |
Lupiini | - | x | - |
Nilviäiset | - | x | - |
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa | 1000 kJ/236 kcal |
---|---|
Rasvaa | 2,4 g |
– josta tyydyttynyttä | 0,4 g |
Hiilihydraattia | 46 g |
– josta sokeria | 0,8 g |
Ravintokuitua | 2,3 g |
Proteiinia | 9 g |
Suolaa | 1,7 g |
Laktoosia | 0 g |