Pikkupulla 50 g, nostatettu raakapakaste, voitelematon

Pikkupulla-aihio, josta paistuu pehmeä perinteinen suomalainen pulla. Helppo muokata omanlaiseksi, voitele ja koristele haluamallasi tavalla.  Pulla on maidoton, laktoositon ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.

 

 

Myyntierä:
80 * 50 g = 4,0 kg

Tilausnumerot

RF:119
Kespro:21594273
Wihuri:-
Heinon tukku:-
Meira Nova:1073230
EAN/me:6416661001197

Ainekset:
Suomalainen vehnäjauho, vesi, margariini (sis. palmuöljy (MB-sertifioitu), rapsiöljy, vesi, suola,  emulgointiaine E471, E472e, happamuudensäätöaine E270, aromi, väri E160a), sokeri, kananmuna, hiiva, vehnägluteeni, jauhonparanne E300, entsyymi, suola, vanilliini, kardemumma.

Soveltuu ruokavalioihin:
maidoton, laktoositon

Sulatus:
Sulatus huoneenlämmössä: Sulata pullat kelmun tai liinan alla huoneenlämmössä vähintään 2 h. Kohota pullia vielä tämän jälkeen kohotuskaapissa n. 30 min. 35°c, kosteuden ollessa 75%. Jos ei ole kohotuskaappia käytössä, voi pullat kohottaa liinan alla huoneenlämmössä 2 h. Sulatus jääkaapissa: Pullat voi sulattaa myös jääkaapissa yön yli kelmun alla. HUOM! Ennen paistoa anna pullien kohota huoneenlämmössä n. 2 h liinan alla.

Valmistus:
Voitelu ja koristelu: Pullat voidellaan ja koristellaan sulatuksen ja kohotuksen jälkeen ennen paistoa. Paistaminen: Paista pullia 220-240 °c uunista riippuen n. 7 minuuttia. HUOM! Pullat ovat parhaimmillaan uunituoreena ja saman päivän aikana nautittaessa.

Valmistusmaa: Suomi

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnäx--
Gluteenix--
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmunax--
Maapähkinä-x-
Soija-x-
Maito-x-
Laktoosi-x-
Pähkinä ja manteli-x-
Selleri-x-
Seesami-x-
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa1426 kJ/341 kcal
Rasvaa8,9 g
– josta tyydyttynyttä2,8 g
Hiilihydraattia53,8 g
– josta sokeria9,7 g
Ravintokuitua2,6 g
Proteiinia10,1 g
Suolaa0,7 g
Laktoosia0 g