Omena-mustaherukkakakku Barista 1170 g, 12 palaa

Astetta parempi omenakakku, joka on saanut vaikutteita Tarte Tatin -klassikosta. Murotaikinapohjan päällä on kerros mustaherukkatäytettä, jonka hapokkuus on liitossa pehmeän crème normanden ja karamellisoitujen omenalohkojen kanssa. Tämän hedelmäisen ja hapokkaan kakun makupariksi sopii kahveista niin perinteinen tumma paahto kuin Latte Macchiato tai nyt niin trendikäs Flat White. Kokeile tarjota myös kylmien kahvijuomien kanssa. Vähälaktoosinen.

Myyntierä:
4 * 1170 g = 4,68 kg

Tilausnumerot

RF:8110124
Kespro:21818868
Wihuri:3252350
Heinon tukku:8079883
Meira Nova:-
EAN/me:4004311501245
EAN/yks:4004311401248

Ainekset:
omena (23 %), sokeri, vesi, vehnäjauho, mustaherukka (8 %), kananmuna, voi (maito) (5 %), glukoosi-fruktoosisiirappi, rapsiöljy, hapankerma (maito) (2 %), muunnetut tärkkelykset, karamellisoitu sokeri, rasvaton maitojauhe, ravintohiiva, mustaherukkatäysmehutiiviste, sakeuttamisaineet (E440, E401), dekstroosi, värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste), nostatusaineet (E450, E500), happo (E330), happamuudensäätöaineet (E333, E331, E332, E300), hyytelöimisaine (E440), luontainen aromi, uutettu vaniljatankojauhe, perunatärkkelys, vehnätärkkelys. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinää ja soijaa!

Sulatus:
Ota jäinen kakku pois pakkauksesta. Jääkaapissa (6-7 °C): kokonainen kakku noin 9 h, pala 5 h. Huoneenlämmössä (21-22°C): kokonainen kakku noin 5 h, pala 3 h. Säilytä sulatettua kakkua viileässä (6-7 °C) ja käytä 48 tunnin kuluessa.

Valmistusmaa: Saksa

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnäx--
Gluteenix--
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmunax--
Maapähkinä--x
Soija--x
Maitox--
Laktoosix--
Pähkinä ja manteli--x
Selleri-x-
Seesami-x-
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa951 kJ/226 kcal
Rasvaa8,0
– josta tyydyttynyttä3,7
Hiilihydraattia34,5
– josta sokeria23,2
Ravintokuitua2,0
Proteiinia3,1
Suolaa0,14
Laktoosia0,7 g