Gluteenittoman pizzan valmistaminen on nyt tosi helppoa, sillä uusi GTON Pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu. Monikäyttöinen: käytä piiraspohjana, voileipäkakkuun, kolmioleipiin, pikkusuolaisiin suupaloihin tai valmista pizzapohjasta focaccia. Pohja on tuttuun tapaan myös vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton ja kananmunaton. Leipomo on pähkinätön. Tuote sopii siten useaan erityisruokavalioon, myös vegaaniseen. Myyntierässä on 15 pizzapohjaa á 260 g.

Myyntierä:
15 * 260 g = 3,90 kg
Tilausnumerot
RF: | 5600 |
---|---|
Kespro: | 21494020 |
Wihuri: | 2218741 |
Heinon tukku: | 8060253 |
Meira Nova: | 1070104 |
EAN/me: | 6416661056005 |
Ainekset:
Vesi, riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, hapate (riisi), suola(1%), hiiva, sakeuttamisaine(E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine(E471), luontaiset aromit.
Soveltuu ruokavalioihin:
Gluteeniton, vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, vegaaninen.
Sulatus:
Valmista gluteenikontaminaatiota välttäen täyttämällä haluamillasi täytteillä ja paistamalla uunissa. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 2 vrk huoneenlämmössä.
Valmistusmaa: Suomi
Allergeeni | Kyllä | Ei | HUOM!* |
---|---|---|---|
Vehnä | - | x | - |
Gluteeni | - | x | - |
Kala | - | x | - |
Äyriäiset | - | x | - |
Kananmuna | - | x | - |
Maapähkinä | - | x | - |
Soija | - | x | - |
Maito | - | x | - |
Laktoosi | - | x | - |
Pähkinä ja manteli | - | x | - |
Selleri | - | x | - |
Seesami | - | x | - |
Sinappi | - | x | - |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | - | x | - |
Lupiini | - | x | - |
Nilviäiset | - | x | - |
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa | 850 kJ/ 200 kcal |
---|---|
Rasvaa | 4,0 g |
– josta tyydyttynyttä | 0,5 g |
Hiilihydraattia | 46,1 g |
– josta sokeria | 4,4 g |
Ravintokuitua | 1,3 g |
Proteiinia | 1,9 g |
Suolaa | 1,0 g |
Laktoosia | 0 g |