Gluteeniton Pizzapohja ½ GN esikypsennetty 260 g

Gluteenittoman pizzan valmistaminen on nyt tosi helppoa, sillä uusi GTON Pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu. Monikäyttöinen: käytä piiraspohjana, voileipäkakkuun, kolmioleipiin, pikkusuolaisiin suupaloihin tai valmista pizzapohjasta focaccia. Pohja on tuttuun tapaan myös vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton ja kananmunaton. Leipomo on pähkinätön. Tuote sopii siten useaan erityisruokavalioon, myös vegaaniseen. Myyntierässä on 15 pizzapohjaa á 260 g.

Myyntierä:
15 * 260 g = 3,90 kg

Tilausnumerot

RF:5600
Kespro:21494020
Wihuri:2218741
Heinon tukku:8060253
Meira Nova:1070104
EAN/me:6416661056005

Ainekset:
Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, hapate), suola (1 %), sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), luonnolliset aromit.

Soveltuu ruokavalioihin:
Gluteeniton, vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, vegaaninen.

Sulatus:
Valmista gluteenikontaminaatiota välttäen täyttämällä haluamillasi täytteillä ja paistamalla uunissa. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 2 vrk huoneenlämmössä.  

Valmistusmaa: Suomi

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnä-x-
Gluteeni-x-
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmuna-x-
Maapähkinä-x-
Soija-x-
Maito-x-
Laktoosi-x-
Pähkinä ja manteli-x-
Selleri-x-
Seesami-x-
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa850 kJ/ 200 kcal
Rasvaa4,0 g
– josta tyydyttynyttä0,5 g
Hiilihydraattia46,1 g
– josta sokeria4,4 g
Ravintokuitua1,3 g
Proteiinia1,9 g
Suolaa1,0 g
Laktoosia0 g