Gluteeniton Mansikka-raparperipulla 30 g

Myyntierä: 50 x 30 g = 1,5 kg yksittäispakattu

Yksittäispakattu pieni (30 g) gluteeniton mansikka-raparperipulla. Suomessa leivottu, kardemummalla maustettu, kuohkea ja pehmeä ”punnuspulla”, jossa on hillosydämenä mansikkaraparperihillo. Pakkauspussi ei ole paistonkestävä. Pienempi koko on erinomainen kotiateriapalveluihin, kokoustarjoiluihin ja aamiaistuotteisiin.

Gluteeniton, Vegaaninen, Vehnätön, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Soijaton, Pähkinätön

Kuvaus

 Lataa PDF
Koodit:

RF: 5609
Kespro: 21671242
Wihuri: 06416661056098
Valio Aimo: 8071359
Meira Nova:
Patu: 128040
EAN/me: 6416661056098
EAN/yks:
Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 1050 kJ/ 250 kcal
Rasvaa 3.5 g
– josta tyydyttynyttä 0.4 g
Hiilihydraattia 52.6 g
– josta sokeria 22.2 g
Proteiinia 1.5 g
Kuitua 1.3 g
Suolaa 0.7 g
Laktoosia 0 g
Ainekset:

Pulla:Riisijauho,vesi, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, hapate ( riisi),suola,hiiva, sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy,emulgointiaine (E471),kardemumma,luontaiset aromit,vanilja-aromi.Täyte 25 % tuotteesta:Sokeri(44%), vesi, mansikka (15%), raparperi(20 %),sakeuttamisaineet (E1442) ja (E418), happamuudensäätöaineet: (E330), (E331) ja (E333), luontainen aromi, aromi, musta porkkanauute, säilöntäaine(E202).

Valmistus:
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Pakkauspussi ei kestä uunia. Huoneenlämmössä tai kylmässä sulatettu tuote säilyy 2 vrk. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

Valmistusmaa: Suomi

Allergeenit:

Allergeeni Kyllä Ei Saat. sis.
Vehnä X
Gluteeni X
Kala X
Äyriäiset X
Kananmuna X
Maapähkinä X
Soija X
Maito X
Laktoosi X
Pähkinä ja manteli X
Selleri X
Seesami X
Sinappi X
Rikkidioksidi ja sulfaatti X
Lupiini X
Nilviäiset X