Uutuudet 1.9.2017

Syyskausi tuo tullessaan houkuttelevia, todellisia uutuuksia. Tässä ensimmäiset esittelyssä. Leivos kuin energiapatukka! Kolme huippuleivonnaista, jotka pursuavat kaikkea hyvää kuten siemeniä, marjoja, vihanneksia, täysjyväspelttiä ja kauraa. Huomaa, että Vadelmabrownie on gluteeniton ja Banana Bread vegaaninen.

Syksyn uutuuksiin kuuluvat myös seuraavat tuotteet:

1.5.2017 UUTUUDET: SUOMI100 -juhlatarjoiluihin klassikkomakuja. Viime vuonna toimme valikoimaamme Lakka-kinuskilevykakun ja Savukinkkupiirakan ja nyt täydennämme SUOMI100 -tarjoiluihin sopivia tuotteita Mustaherukka-kaura-valkosuklaa– ja Puolukka-ruis-valkosuklaalevykakuilla sekä Lohipiirakalla. Juhlan kunniaksi kakuissa on luonnollisesti mm. aitoa kermaa (L).

1.1.2017 UUTUUDET: Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen lähdemme 19:llä uutuudella, joista peräti 15 on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Alla uutuudet koostettuna ja linkit tuotetietoihin. Suurin osa tuotteista huomioi erityisruokavaliot, poimi siis tästä parhaat uutuudet erityisille asiakkaillesi. Tutustu myös esitteeseen täällä.