Polarbröd Tunturirieska on jo vuosia ollut asiakkaidemme suosiossa laatunsa ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Nyt Rollfoodsin ja Polarbrödin yhteistyö laajenee käsittämään kaikki Polarbrödin HoReCa-leivät, ja Tunturirieska sanut rinnalleen yhdeksän uutuusleipää.

Polarbröd on ruotsalainen tunturimaisemissa sijaitseva leipomo, jonka juuret ulottuvat aina viiden sukupolven taakse. Yritys on tunnettu Polfärskt®-pakastusmenetelmästään, joka takaa tuoreuden ilman säilöntäaineita. Leivät säilyvät sulatuksen jälkeen tuoreena huoneenlämmössä viisi vuorokautta, joten ne eivät vie pakkas- eivätkä kylmiötilaa. Leivonnassa ei myöskään käytetä keinotekoisia väri- tai aromiaineita. Kaikki leivät ovat maidottomia.

Uutuuksiin, joista suurin osa on joko runsaskuituisia tai kuidun lähteitä, kuuluu kaksi rieskaa, kolme annossämpylää ja neljä Street Food –leipää. Hauskaa vaihtelua tulee leipien ulkonäöstä. Esimerkiksi Street Food –leivissä Taittorieska TOAST, Taittoriseka PANINI ja Taittorieska STREET tuovat kaikki uutta ilmettä tarjoiluun, olipa kyse sitten vitriinistä, leipäkorista tai vaikkapa nyt niin suositusta Street Foodista eli katuruokailusta.