Scrocchiarella rustica 20 x 29 cm, 10 x 250 g UUTUUS

Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee 0 vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Leivät paistetaan marmorikivellä arinauunissa. Scrocchiarella täytetään jäisenä ja paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita.

Myyntierä:
10 * 250 g = 2,5 kg

Tilausnumerot

Kespro:21635091
EAN/me:384034
EAN/yks:5704500000632

Ainekset:
0 vehnäjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 vehnäjauhosta, auringonkukansiemen, ruisjauho, seesaminsiemen, pellavansiemen, kaurajauho, ohrajauho, hapanjuuritaikinajauhe täysjyvävehnäjauhosta, ohramallasjauho, vehnämallasjauho, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300). Voimakassuolainen (1,7%). Kuitupitoinen.

Soveltuu ruokavalioihin:
Maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaaninen.

Valmistus:
Täytä jäisenä ja paista 3-5 min 250°C-270°C.

Valmistusmaa: Tanska

Alkuperämaa: Tanska

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnäx--
Gluteenix--
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmuna-x-
Maapähkinä-x-
Soija-x-
Maito-x-
Laktoosi-x-
Pähkinä ja manteli-x-
Selleri-x-
Seesamix--
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa1035 kJ/246 kcal
Rasvaa4,9 g
– josta tyydyttynyttä0,75 g
Hiilihydraattia44 g
– josta sokeria0,9 g
Ravintokuitua5,8 g
Proteiinia9,2 g
Suolaa1,7 g
Laktoosia0 g