Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee 0 vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Leivät paistetaan marmorikivellä arinauunissa. Scrocchiarella täytetään jäisenä ja paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita.

Myyntierä:
10 * 250 g = 2,5 kg
Tilausnumerot
RF: | 384034 |
---|---|
Kespro: | 21635091 |
Wihuri: | - |
Heinon tukku: | 8068858 |
Meira Nova: | - |
PATU: | 384034 |
EAN/yks: | 5704500000632 |
Ainekset:
0 vehnäjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 vehnäjauhosta, auringonkukansiemen, ruisjauho, seesaminsiemen, pellavansiemen, kaurajauho, ohrajauho, hapanjuuritaikinajauhe täysjyvävehnäjauhosta, ohramallasjauho, vehnämallasjauho, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300).
Voimakassuolainen (1,7%). Kuitupitoinen.
Soveltuu ruokavalioihin:
Maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaaninen.
Valmistus:
Täytä jäisenä ja paista 3-5 min 250°C-270°C.
Valmistusmaa: Tanska
Alkuperämaa: Tanska
Allergeeni | Kyllä | Ei | HUOM!* |
---|---|---|---|
Vehnä | x | - | - |
Gluteeni | x | - | - |
Kala | - | x | - |
Äyriäiset | - | x | - |
Kananmuna | - | x | - |
Maapähkinä | - | x | - |
Soija | - | x | - |
Maito | - | x | - |
Laktoosi | - | x | - |
Pähkinä ja manteli | - | x | - |
Selleri | - | x | - |
Seesami | x | - | - |
Sinappi | - | x | - |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | - | x | - |
Lupiini | - | x | - |
Nilviäiset | - | x | - |
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa | 1035 kJ/246 kcal |
---|---|
Rasvaa | 4,9 g |
– josta tyydyttynyttä | 0,75 g |
Hiilihydraattia | 44 g |
– josta sokeria | 0,9 g |
Ravintokuitua | 5,8 g |
Proteiinia | 9,2 g |
Suolaa | 1,7 g |
Laktoosia | 0 g |