Scrocchiarella classica 24 x 52 cm, 8 x 500 g UUTUUS

Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee 0 vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Leivät paistetaan marmorikivellä arinauunissa. Scrocchiarella täytetään jäisenä ja paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita.

Myyntierä:
8 * 500 g = 4 kg

Tilausnumerot

RF:383011
Kespro:21632118
Wihuri:3144359
Heinon tukku:8067421
Meira Nova:-
PATU:383011
EAN/me:5704500000625

Ainekset:
0 vehnäjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 vehnäjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300). Voimakassuolainen (1,7%). Saattaa sisältää jäämiä seesaminsiemenistä.

Soveltuu ruokavalioihin:
Maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaaninen.

Valmistus:
Täytä jäisenä. Paista 3-7 min 250°C-280°C.

Valmistusmaa: Tanska

Alkuperämaa: Tanska

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnäx--
Gluteenix--
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmuna-x-
Maapähkinä-x-
Soija-x-
Maito-x-
Laktoosi-x-
Pähkinä ja manteli-x-
Selleri-x-
Seesami--x
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa1000 kJ/236 kcal
Rasvaa2,4 g
– josta tyydyttynyttä0,4 g
Hiilihydraattia46 g
– josta sokeria0,8 g
Ravintokuitua2,3 g
Proteiinia9 g
Suolaa1,7 g
Laktoosia0 g