Scrocchiarella classica 20 x 29 cm, 10 x 250 g UUTUUS

Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee 0 vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Leivät paistetaan marmorikivellä arinauunissa. Scrocchiarella täytetään jäisenä ja paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita.

Myyntierä:
10 * 250 g = 2,5 kg

Tilausnumerot

RF:383034
Kespro:21635089
Heinon tukku:8068768
PATU:383034
EAN/me:5704500000595

Ainekset:
0 vehnäjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 vehnäjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300). Voimakassuolainen (1,7%). Saattaa sisältää jäämiä seesaminsiemenistä.

Soveltuu ruokavalioihin:
Maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaaninen.

Valmistus:
Paista 3-5 min 250°C-270°C. Täytä ja leikkaa haluamallasi tavalla.

Valmistusmaa: Tanska

Alkuperämaa: Tanska

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnäx--
Gluteenix--
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmuna-x-
Maapähkinä-x-
Soija-x-
Maito-x-
Laktoosi-x-
Pähkinä ja manteli-x-
Selleri-x-
Seesami--x
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa1000 kJ/236 kcal
Rasvaa2,4 g
– josta tyydyttynyttä0,4 g
Hiilihydraattia46 g
– josta sokeria0,8 g
Ravintokuitua2,3 g
Proteiinia9 g
Suolaa1,7 g
Laktoosia0 g