Gluteeniton Pizzapohja ½ GN esikypsennetty 260 g UUTUUS

Gluteenittoman pizzan valmistaminen on nyt tosi helppoa, sillä uusi GTON Pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu. Toimii myös piiraspohjana tai focaccian raaka-aineena. Pohja on tuttuun tapaan myös vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton ja kananmunaton. Leipomo on pähkinätön. Tuote sopii siten useaan erityisruokavalioon, myös vegaaniseen. Myyntierässä on 15 pizzapohjaa á 260 g.

Myyntierä:
15 * 260 g = 3,90 kg

Tilausnumerot

RF:5600
Kespro:21494020
Wihuri:2218741
Heinon tukku:8060253
Meira Nova:1070104
PATU:5600
EAN/me:6416661056005

Ainekset:
Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, startterikulttuuri), suola (1 %), sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), luonnolliset aromit.

Soveltuu ruokavalioihin:
Gluteeniton, vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, vegaaninen.

Sulatus:
Valmista gluteenikontaminaatiota välttäen täyttämällä haluamillasi täytteillä ja paistamalla uunissa. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 2 vrk huoneenlämmössä.  

Valmistusmaa: Suomi

AllergeeniKylläEiHUOM!*
Vehnä-x-
Gluteeni-x-
Kala-x-
Äyriäiset-x-
Kananmuna-x-
Maapähkinä-x-
Soija-x-
Maito-x-
Laktoosi-x-
Pähkinä ja manteli-x-
Selleri-x-
Seesami-x-
Sinappi-x-
Rikkidioksidi ja sulfaatti-x-
Lupiini-x-
Nilviäiset-x-
* Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös ko allergeenia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa850 kJ/ 200 kcal
Rasvaa4,0 g
– josta tyydyttynyttä0,5 g
Hiilihydraattia46,1 g
– josta sokeria4,4 g
Ravintokuitua1,3 g
Proteiinia1,9 g
Suolaa1,0 g
Laktoosia0 g