Gluteenittoman pizzan valmistaminen on nyt tosi helppoa, sillä uusi GTON Pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu. Toimii myös piiraspohjana tai focaccian raaka-aineena. Pohja on tuttuun tapaan myös vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton ja kananmunaton. Leipomo on pähkinätön. Tuote sopii siten useaan erityisruokavalioon, myös vegaaniseen. Myyntierässä on 15 pizzapohjaa á 260 g.

Myyntierä:
15 * 260 g = 3,90 kg
Tilausnumerot
RF: | 5600 |
---|---|
Kespro: | 21494020 |
Wihuri: | 2218741 |
Heinon tukku: | 8060253 |
Meira Nova: | 1070104 |
PATU: | 5600 |
EAN/me: | 6416661056005 |
Ainekset:
Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, hapate), suola (1 %), sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), luonnolliset aromit.
Soveltuu ruokavalioihin:
Gluteeniton, vehnätön, maidoton, laktoositon, soijaton, kananmunaton, vegaaninen.
Sulatus:
Valmista gluteenikontaminaatiota välttäen täyttämällä haluamillasi täytteillä ja paistamalla uunissa. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 2 vrk huoneenlämmössä.
Valmistusmaa: Suomi
Allergeeni | Kyllä | Ei | HUOM!* |
---|---|---|---|
Vehnä | - | x | - |
Gluteeni | - | x | - |
Kala | - | x | - |
Äyriäiset | - | x | - |
Kananmuna | - | x | - |
Maapähkinä | - | x | - |
Soija | - | x | - |
Maito | - | x | - |
Laktoosi | - | x | - |
Pähkinä ja manteli | - | x | - |
Selleri | - | x | - |
Seesami | - | x | - |
Sinappi | - | x | - |
Rikkidioksidi ja sulfaatti | - | x | - |
Lupiini | - | x | - |
Nilviäiset | - | x | - |
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa | 850 kJ/ 200 kcal |
---|---|
Rasvaa | 4,0 g |
– josta tyydyttynyttä | 0,5 g |
Hiilihydraattia | 46,1 g |
– josta sokeria | 4,4 g |
Ravintokuitua | 1,3 g |
Proteiinia | 1,9 g |
Suolaa | 1,0 g |
Laktoosia | 0 g |